Cautati case din lemn ieftine, sau case ieftine? Ati gasit.

Mai ieftin ca o casa din lemn nu prea este daca nu sunt preturile umflate.

Ati vazut ofertele pentru structura casa, structura acoperis sunt destul de bune la orice site pana la faza : " La rosu".  preturile la rosu incepe la 100 euro/mp.

Pret la faza "Semifinisat" ( apoeris, termopane) incepe de la 150 euro/mp.

Daca calculati bine deja aici incepe cheltuielile in plus. Eu cred ca nu exista nici un oras in Romania unde nu exista firme cu termopane si de pus tabla metalica. Garantat primiti oferta mai buna ca ofertele mele sau al altor constructor de case lemn.Explicatia este foarte usoara: Ati vazut ca nu prea mai cere nici un constructor cazare si masa cum era mai inainte. Dar normal ca este calculat in pret. Si eu si alti avem posibilitate pentru termopane sau echipa de pus tabla metalica dar ce oferim noi toti este mai scump calculat: deplasare echipa care pune tabla, deplasare, transport termopane, cazare, mancare muncitori. Intreb eu: pentru 1000 -1500 euro nu merita sa cautati o firma unde sunteti acasa???

Pret la faza "Finisat exterior" ( Polistiren de 5 cm, plasa, gletuit, si decorativa alba) incepe de la 200 euro/mp. La o casa standard de 100 mp. dureaza cca. 12-15 zile in functie de vreme. Calculati...deplasare muncitori ... cazare... mancare

Pret la faza "Finisat interior" ( rigips gletuit  , vopsit odata sa de doua ori alb ,usi interioare, +montarea parchet, gresie, faianta) incepe de la 250 euro/mp. La o casa standard dureaza 15-20 zile. Calculati...deplasare muncitori ... cazare... mancare

Cred ca am reusit sa demonstrez, daca vreti sa construiti o casa din lemn  sa fie ieftin  faceti pas cu pas si nu cheltuiti, nu aruncati banii degeaba. Cumparati o casa, faza La rosu iar restul rezolvati pe loc de unde sunteti. Garantat o sa aveti un castig semnificativ.

 

 
Tetszik
 
Megosztás
Rajtad kívül 4282 személy kedveli ezt.
  • Kiss Laci

 

 

case din lemn ieftine autokiss.ro

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date