Construim case din lemn masiv sau case din lemn cu structura usoara

case din lemn

" La rosu"

"Semifinisat"

"Finisat exterior" 

"Finisat Interior"

 case din lemn ieftine ?

PRETURI tel : 0746551194

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

case din lemn 

Inainte sa ma contactati va rog sa cititi cateva detalii chiar daca se pare plictisitor.

Intrebarea cea mai frecventa este, cat costa o casa? Aici la site am pus cateva case la oferta, daca stiti ce fel de casa vreti , aveti alt schita calculati cati mp. aveti si faceti o comparatie la preturi care sunt puse la site. Aici am pus case incepand de la 50 mp. pana la 300 mp.

Casa mai mica de 50 mp nu facem nici foisoare nici casute de gradin nici tip cabana cu lemn aparent.. Facem case de locuit , exterior este polistiren, decorativa, interior gigips. Adica cand este finisat nu se mai vede ca este din lemn.

Construim case din lemn " La rosu ", " Semifinisat "," Finisat exterior "in toata tara.

In strainatate nu facem case.  exceptie - Constructii in strainatate

case din lemn

Construim case si dupa proiectul clientului :- In afara de cateva oferte care avem aici facem case dupa proiectul clientului.Idei de case gasiti la mai multe site-uri: , http://www.icase.ro/ , http://www.ncase.ro// , etc. De ce a revenit moda la case din lemn in afara ca este natural? factorul principal "Pretul" si termenul de executie la terenul clientului. Cat tine o casa din lemn? Sunt si biserici facute din lemn 100-200 ani si trebuie sa spunem ca atunci inca nu era ignifugat, tratat lemnul.Ca izolator lemnul este cel mai bun izolator si natural. Asta inseamna ca casele din lemn sunt mai calde decat case din caramida sau beton.

case din lemn

Lemnul iarna tine cald in casa iar vara este mai racoros, faptul ca este natural se spune ca casele din lemn "respira".(adevarat este mai racors vara dar numai parterul). Ca constructor un singur lucru pot sa spun ca nu este cel mai bun izolat fonic dar daca vedem ca in tarile mult mai dezvoltate in Europa si in America acest dezavantaj nu deranjeaza pe nimeni. Este dovedit ca casele din lemn sunt cele mai rezistente la cutremur si este recomandat si in zone seizmice. Daca revenim la pret cheltuielile sunt mai mici incepand cu fundatia. Este o structura usoara, o casa standard ex. 100mp. are cca. 15 T. nu necesita o fundatie adanca ca una din beton. Timpul de executie este mai putin. Avem cel mai bun pret dar intrati si la alte site-uri sa vedeti dar preturile noastre sunt calculate la limita si nu sunt negociabile. Plata pentru case am calculat sa fie esalonat, asa este mai bine si pentru mine si pentru client. O casa este platit in 5 rate. -1.) La incheierea contractului -2.) La montare la terenul clientului -3.) La faza semifinisat -4.) La inceperea finisajelor -5.) La predare Faptul ca o casa este platit in 5 rate, nu lucrez cu credit bancar nici cu program "prima casa".Problema este cu ratele si cu banci ca prima saptamana montam casa la rosu (rata 2) a doua saptamana semifinisat (rata 3) si daca trebuie sa astept dupa banca trebuie sa opresc lucrarea.

case din lemn

Ce inseamana "La rosu"? -La rosu : - contine "tot ce este din lemn" – structura din lemn, structura pentru acoperis , asteriala , montare. (Mai multi intraba daca dam si scara la rosu? NU. Daca nu este nici acoperis in casa nu este logic sa facem scara). Ce inseamna "Semifinisat"? -Semifinisat :-contine-tot ce este la rosu plus acoperisul din tabla , termopane , termopane standard ALB.) -Ce inseamna "Finisat exterior "? -Finisat:- contine : - structra din lemn, structura pentru acoperis ,asteriala, tabla Bilka 0.5, termopane , terasa, balcon, (daca e cazul), izolatie exterioara cu polistiren de 5 cm (sau alta dim.), daca clientul cere o izolatie mai groasa de 8-10 cm plateste diferenta. Exterior este decorativa alba.Nu mai sunati ca la poza am vazut ceva cu piatra etc. (la model autokiss la poza este si o masina care nu este inclus in pret). -Dupa comanda nu se mai schimba pretul.Daca vorbim la telefon sau trimiteti e-mail inca nu insamna ca ati facut comanda. Degeaba sunati sa ocupati un loc, termenele hotaram cand faceti comanda -"Primul venit-primul servit"- daca am vorbit la telefon sau ma-ati contactat prin e-mail asta nu inseamna ca deja ati comandat casa. Afacerea este cum spunea batranii mai ianinte "cand numaram banii. -La case din lemn masiv :transportul putem sa facem minim 3 luni dupa comanda. Prima data noi trebuie sa construim casa in Harghita care dureaza 1 luna.Dupa asta trebuie sa lasam sa usuce 2-3 luni ..Dupa 3-4 luni putem sa le numaram demontam si punem in camion. Acest termen mai schimba in functie cat de ocupat suntem. Montarile facem dupa ordeinea comenzii.

case din lemn

Aceste preturi nu contine: 1.) - Fundatia. (Fundatia nu facem.Pentru o casa standard in functie de zona fundatia costa cca. 2.500-3.000 euro). 2.) - Instalatii sanitare. (Cu instalatii sanitare nu putem sa ajutam). 3.) - Instalatii electrice. (Cu instalatii electrice putem sa ajutam cu un pret foarte bun / avem o firma autorizata cu care colaboram / la o casa standard 600 euro). 4.) - Transportul. (Transport (din Harghita,Gheorgheni) 1 Euro/km dus si intors. Mai precis puteti sa calculati distanta aici:http://distanta.ro/ . Ce inseamna dus si intors? Daca nu gasiti un transportator de intaplare care o sa fie aici in zona atunci trebuie platit camionul 1 euro/km, de la Gheorgheni pana la locul destinatiei si 1 euro/km drumul cand vine acasa. In momentul de fata noi nu avem camion.Putem sa rezolvam transportul ca avem firme cu care colaboram dar daca aveti posibilitate sa rezolvati transportul mai ieftin noi nu suntem impotriva. 5.)finisaje interioare, rigips,parchet, gresie, faianta (si accesorii) / -Avem aici si cateva planuri pentru case.Dar cu aceste planuri inca nu puteti sa obtineti autorizatie de constructie.Cum este la fiecare copil trebuie alt certificat de nastere asa este si cu proiecte.La fiecare casa trebuie alt proiect.Puteti sa descarcati planurile de aici dar cu aceste planuri trebuie sa mergeti la un proiectant din zona Dvs. -Montare la terenul clientului dureaza: (calculat casa standard 100 mp.) -La rosu:7 zile -Semifinisat: + 10 zile -Finisat: + 10 zile in functie de vreme.

case din lemn

Ce insamna o casa din lemn standard 100 mp.? O casa din lemn standard are un living,bucatarie,baie,2 camere,dresing. Variante auto Ce inseamna variante auto? Variante auto inseamna ca oferim posibilitatea sa preluam masini cu ajutorul careia clientul poate finanta o parte a constructiei.Vreau sa mentionez: Nu am nevoie de masini.(si eu trebuie sa vand dupa ce am terminat casa). Aceasta oferta cand am inventat am gandit la clienti care a avut ,are probleme cu vanzarea masinilor din care vrea sa finanteze cheltuielile de constructie. Singura problema ca acum cine nu poate sa vinde o masina imediat ajunge la mine. Mai multe ori am scris: Nu mai oferiti masini cu motor de 4-5-6000 cm3 ,masini inmatriculate in strainatate, la care nu a fost platiata taxa sau a fost recuperata, masini cu probleme sau defecte.Va rog sa nu sunati sa estimez eu valoarea masini Dvs. Intrati la un site cu anunturi auto ,ex. www.autovit.ro si verificati cat este valoarea in prezent (indiferent ca acum cu 2-3 ani mai inainte cu cat ati cumparat) .Varianta auto este posibil pana la faza Semifinisat ...si anul fabricatiei dupa 2005. Daca aveti intrebari la care nu ati gasit raspuns la site stau la dispozitie ori sunati la telefon ori trimiteti e-mail.

 

 Kiss Laszlo Tel: 0746-551194

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Inapoi la prima pagina

 

case din lemn

Daca aveti intrebari la care nu ati gasit raspuns la site stau la dispozitie ori sunati la telefon ori trimiteti e-mail.

Construim case din lemn " La rosu ", " Semifinisat "," Finisat exterior "in toata tara.

 In strainatate nu facem case.  exceptie - Constructii in strainatate

Daca aveti intrebari la care nu ati gasit raspuns la site stau la dispozitie ori sunati la telefon ori trimiteti e-mail.

Kiss Laszlo Tel: 0746-551194

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

prima pagina

 

case din lemn , case din lemn ieftine autokiss.ro